Schleich 14762 Slon africký, samec

Kód: 14762
199 Kč / ks 164,46 Kč bez DPH
Skladem (> 2 ks)
Můžeme doručit do:
19.4.2021
Paměť slona je příslovečná: i po mnoha letech si dovede vzpomenout, kde se nachází napajedla, nebo pozná slony, od nichž byl odloučen. Samci slonů jsou mnohem větší než samice. S téměř čtyřmetrovou výškou jsou po žirafách druhými největšími suchozemskými zvířaty. Kromě toho váží pět až šest tun a dosahují tak nejvyšší hmotnosti ze všech suchozemských zvířat. Obyčejně se samci slona afrického ve svých zhruba dvanácti letech oddělují od svého stáda. Pak jsou dost dospělí na to, aby si našli vlastní potravu a chránili se, a putují krajinou s ostatními samci nebo jako samotáři – hledajíce jiné stádo. Sloni rozpoznají svůj obraz v zrcadle. Kromě nich to dokáže velmi málo zvířat. Rozměr: 19,5 x 12,3 x 9 cm. Nevhodné pro děti do 3 let. Doporučený věk: 3-8

Detailní informace

Detailní popis produktu

Paměť slona je příslovečná: i po mnoha letech si dovede vzpomenout, kde se nachází napajedla, nebo pozná slony, od nichž byl odloučen. Samci slonů jsou mnohem větší než samice. S téměř čtyřmetrovou výškou jsou po žirafách druhými největšími suchozemskými zvířaty. Kromě toho váží pět až šest tun a dosahují tak nejvyšší hmotnosti ze všech suchozemských zvířat. Obyčejně se samci slona afrického ve svých zhruba dvanácti letech oddělují od svého stáda. Pak jsou dost dospělí na to, aby si našli vlastní potravu a chránili se, a putují krajinou s ostatními samci nebo jako samotáři – hledajíce jiné stádo. Sloni rozpoznají svůj obraz v zrcadle. Kromě nich to dokáže velmi málo zvířat. Rozměr: 19,5 x 12,3 x 9 cm. Nevhodné pro děti do 3 let. Doporučený věk: 3-8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: